Projecten

De Meern- Utrecht project Le Sable

Opgeleverd.

Hilversum - Huygensstraat

Vlak nabij het centrum van Hilversum op loopafstand van winkels en openbaar vervoer heeft RV&O een rij van 4 eengezinswoningen ontwikkeld. De woningen met lichte kleur baksteen en frisse voorgevels vallen direct op. Een perfecte stadswoning!

Amersfoort - Kamp 27

Midden in het centrum van Amersfoort door middel van herontwikkeling van een bestaand beeldbepalend pand heeft RV&O de ontwikkeling van 2 maisonnettes mogelijk gemaakt. De bestaande winkelruimte op de begane grond is compleet gerenoveerd. De oorspronkelijke verdieping telde een woonlaag. Na herontwikkeling zijn hier twee woonlagen gecreĆ«erd. 

Utrecht - Akkrumeraklaan

Realisatie van twee half-vrijstaande woningen in de wijk Langerak in Utrecht. RV&O heeft deze ontwikkeling mogelijk gemaakt door de bestaande loods voor de grondeigenaar te behouden, Na splitsing van de percelen bleven er nog twee bouwkavels over. RV&O heeft de omgevingsvergunning verzorgd en alle benodigde stappen hiervoor doorlopen samen met de grondeigenaar.

Hilversum - Huygensstraat

Aan de Huygensstraat in Hilversum, nabij het centrum en diverse voorzieningen (winkels, OV etc) heeft RV&O 7 bedrijfsunits ontwikkeld. Op dezelfde lokatie aan de voorzijde van de Huygensstraat zijn 4 eengezinswoningen gerealiseerd.