Oude Wetering - Zuidschans

Oude Wetering een ideale woonbestemming voor watersportliefhebbers.
Midden in het merengebied van het Groene Hart is recreatie altijd binnen handbereik terwijl werk en voorzieningen,
zoals winkels en scholen, dichtbij zijn. 

Soest - Beukenhof 

In een bestaande woonwijk midden in Soest ontwikkelt RV&O een kleinschalig nieuwbouwproject met eengezinswoningen, waarvan alle woningen inmiddels al zijn verkocht. Het ontwerp is karakteristiek vooroorlogs met prachtige kopgevels, erkers en overstekken.

Soest - HeezerEngh

Opgeleverd.

 

  • Soest - Lange Brinkweg

  • Opgeleverd.

Oude Wetering - Plantage 80

Opgeleverd.

Utrecht - Operettehof

Schitterend nieuwbouwproject in Terwijde; 6 vrijstaande villa's en twee half-vrijstaande villa's. Riante woningen met een robuust jaren '30 ontwerp.

Hilversum - De Boerderij 1788

Opgeleverd. 

De Meern- Utrecht project Le Sable

Opgeleverd.

Hilversum - Huygensstraat

Vlak nabij het centrum van Hilversum op loopafstand van winkels en openbaar vervoer heeft RV&O een rij van 4 eengezinswoningen ontwikkeld. De woningen met lichte kleur baksteen en frisse voorgevels vallen direct op. Een perfecte stadswoning!

Utrecht - Akkrumeraklaan

Realisatie van twee half-vrijstaande woningen in de wijk Langerak in Utrecht. RV&O heeft deze ontwikkeling mogelijk gemaakt door de bestaande loods voor de grondeigenaar te behouden, Na splitsing van de percelen bleven er nog twee bouwkavels over. RV&O heeft de omgevingsvergunning verzorgd en alle benodigde stappen hiervoor doorlopen samen met de grondeigenaar.

Hilversum - Huygensstraat

Aan de Huygensstraat in Hilversum, nabij het centrum en diverse voorzieningen (winkels, OV etc) heeft RV&O 7 bedrijfsunits ontwikkeld. Op dezelfde lokatie aan de voorzijde van de Huygensstraat zijn 4 eengezinswoningen gerealiseerd.