RV&O - Rademaker vastgoed en projectontwikkeling

Onze organisatie heeft meer dan 20 jaar ervaring in bouw en verkoop van woningen en commercieel vastgoed. Wij zijn overal inzetbaar. Omdat RV&O een zelfstandige en kleinschalige organisatie is, kunnen wij snel handelen. Iets wat onze klanten als zeer positief ervaren.

Wij zijn gedreven om op nieuwe locaties een concept te bedenken waarna we deze grond kunnen verwerven of samen met de grondeigenaar kunnen (her)ontwikkelen, met een optimale uitkomst voor de grondeigenaar en de individuele afnemers.

Ons grote netwerk door heel Nederland kunnen wij binnen alle facetten in het ontwikkelproces inzetten (te denken valt aan contacten binnen Gemeenten, aannemers, architecten etc.).

Wij hebben een lage overhead en hebben met onze staat van dienst met diverse projecten aangetoond projecten haalbaar te maken die voor onze (concu)collega’s niet haalbaar bleken te zijn. We gaan door waar een ander vaak al stopt.

Kortom, heeft u een perceel grond, een leegstaand kantoor of andere bedrijvigheid of vastgoed: bel ons voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Samen met u zullen we altijd tot een oplossing komen!

 

 

 

Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling 

Snel

Transparant

Betrouwbaar

Flexibel

Nieuwbouw

Resultaatgericht

Uw optimale partner in projectontwikkeling!