Oude Wetering - Zuidschans

Midden in het Groene Hart, een ideale woonbestemming voor watersportliefhebbers realiseert RV&O een royale twee-onder-een-kapwoning met een typische jaren '30 woonstijl.

Soest - Dorresteinweg 

Aan de rand van bedrijventerrein De Grachten aan de Dorresteinweg 70 in Soest worden 10 moderne bedrijfsunits met parkeerplaatsen gerealiseerd.

Vianen - Voorstraat

Binnen de Veste is wonen in een monumentaal gebouw waar historie en hedendaagse comfort samenkomen. Een stijlvolle woonplek in het centrum van Vianen. Het project bestaat uit 4 appartementen en 2 commerciƫle ruimtes.

Bovenkarspel - Multi Space

Centraal gelegen aan de buitenrand van een relatief klein bedrijventerrein in Bovenkarspel wordt een multifunctioneel bedrijvencomplex met 17 nieuwe, representatieve bedrijfsunits gerealiseerd.

Soest - Albert Cuyplaan 

RV&O is voornemens de voormalige locatie van The Party Factory en het naastgelegen onbebouwde terrein aan de Albert Cuyplaan in Soest te herontwikkelen met woningbouw.

Nieuwegein - Havenkwartier Rijnhuizen  

Havenkwartier ligt aan het Merwede kanaal in het zuiden van Rijhuizen. Het plangebied is momenteel grotendeels braakliggend waarop ook enkele oude opstallen zijn gevestigd.