Projecten

Soest - Heeren van Beaufort 

Slechts nog 1 kavel/bouwnummer beschikbaar!

Bouw is gestart.

Soest - Hartenvijf

Alleen bouwnummer 4 nog te koop! Aan de Nieuwstraat ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. Alle voldoen uiteraard aan de hedendaagse wooneisen en worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Een unieke kans om midden in Soest, in een reeds bestaande woonwijk nabij voorzieningen, een bijzondere nieuwbouwwoning te bemachtigen!

Soest - Emmahof Soestdijk

Midden in het centrum van Soestdijk op loopafstand van de bekende Van Weedestraat en openbaar vervoer gaat RV&O een nieuwbouwplan ontwikkelen op de hoek van de Spoorstraat en de Prins Bernhardlaan. 

Bedrijfsunits Grootebroek

Grootebroek - Nijverheidsweg

Aan de Nijverheidsweg in Grootebroek, nabij het centrum en uitstekend bereikbaar via de recent verbrede N23 Westfrisia weg is RV&O voornemens om 21 bedrijfsunits te ontwikkelen. 

Hilversum - Kleine Drift 

Centraal in Hilversum nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O twee half-vrijstaande villa's met garage en parkeren op eigen terrein. 

Soest - Beukenlaan 

In een bestaande woonwijk midden in Soest ontwikkelt RV&O een unieke vrijstaande villa. Het ontwerp is karakteristiek vooroorlogs met prachtige kopgevels, erkers en overstekken.

Pakhuis Victoria V2

Soest - Weegbreestraat 'Pakhuis Victoria'

RV&O is voornemens om 34 appartementen met lift te ontwikkelen aan de Weegbreestraat. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte!

Soest - Ferdinand Huycklaan 

In het groene en centrale Soest-Zuid is RV&O voornemens om 10 half-vrijstaande woningen te ontwikkelen. 

Soest - Clemensstraat 

In het Soesterveen gelegen tussen de Boerenstreek en Overhees gaat RV&O twaalf woningen ontwikkelen aan de Clemensstraat.

Vlaardingen - Zuidbuurt 

In een prachtig natuurlandschap midden tussen de weilanden worden drie bouwkavels gecreĆ«erd, geschikt voor de bouw van drie vrijstaande villa's. 

Soest - Laanstraat 

Centraal in Soest aan een doorgaande weg werkt RV&O aan een project voor herontwikkeling van kantoor/bedrijfsruimte naar een nieuwbouw appartementencomplex. 

Oude Wetering - Zuidschans

Direct aan het Braassemermeer gelegen is Oude Wetering een ideale woonbestemming voor watersportliefhebbers.
Midden in het merengebied van het Groene Hart is recreatie altijd binnen handbereik terwijl werk en voorzieningen,
zoals winkels en scholen, dichtbij zijn. 

Soest - Beukenhof 

In een bestaande woonwijk midden in Soest ontwikkelt RV&O een kleinschalig nieuwbouwproject met eengezinswoningen. Het ontwerp is karakteristiek vooroorlogs met prachtige kopgevels, erkers en overstekken.

Soest - HeezerEngh

Opgeleverd.

 

  • Soest - Lange Brinkweg

  • Opgeleverd.

Oude Wetering - Plantage 80

Opgeleverd.