Soest - Lange Brinkweg

In het centrum van Soest nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O 10 seniorenwoningen. 

Soest - Heeren van Beaufort 

Bouw gestart, de eerste woningen zijn opgeleverd.

 

Soest - Hartenvijf

De bouw is gestart en alle woningen zijn verkocht! Aan de Nieuwstraat ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. 

Soest - Emmahof Soestdijk

Midden in het centrum van Soestdijk op loopafstand van de bekende Van Weedestraat en openbaar vervoer gaat RV&O een nieuwbouwplan ontwikkelen op de hoek van de Spoorstraat en de Prins Bernhardlaan. 

Kleine Drift Nu te koop

Hilversum - Kleine Drift

Centraal in Hilversum nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O twee half-vrijstaande villa's met garage en parkeren op eigen terrein. Het ontwerp is tot stand gekomen met een knipoog naar de naastgelegen karakteristieke woningen. Hoogwaardige kwaliteit met luxe afwerking. 

Beukenzicht Nu te koop

Soest - Beukenzicht

Midden in Soest aan de Beukenlaan ontwikkelt RV&O een unieke vrijstaande semibungalow. De woning is levensloopbestendig met twee slaapkamers en badkamer op de begane grond

 

Grootebroek - Nijverheidsweg

Aan de Nijverheidsweg in Grootebroek, nabij het centrum en uitstekend bereikbaar via de recent verbrede N23 Westfrisia weg ontwikkelt RV&O 21 nieuwbouw bedrijfsunits. Start bouw 1e/2e kwartaal 2020! 

Pakhuis Victoria V2

Soest - Weegbreestraat 'Pakhuis Victoria'

RV&O is voornemens om 34 appartementen met lift te ontwikkelen aan de Weegbreestraat. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte!

Huis ter Heide

Aan de zuidkant van Huis ter Heide (Utrecht) gaat RV&O een gebied transformeren naar woningbouw. Er zal een gemĂȘleerd woningaanbod komen van ongeveer 80 tot 90 woningen.

Luchtfoto plangebied tbv website

Ouderkerk aan de Amstel - Holendrechterweg

In deze prachige omgeving gaat RV&O een nieuwbouwproject van 19 woningen realiseren. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Achterweg Hagestein tbv website

Hagestein - Achterweg

In dit prachige landelijke gebied is RV&O in samenwerking met Bladt Wonen bezig met de realisatie van een nieuwbouwproject van 14 appartementen en een fraaie twee-onder-een-kap- woning. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Landsmeer Beekstraat tbv website schets

Landsmeer - Van Beekstraat 39-41

Aan de Van Beekstraat in Landsmeer is RV&O voornemens om een nieuwbouwproject van 2 vrijstaande villa's te realiseren. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Soest - Ferdinand Huycklaan 

In het groene en centrale Soest-Zuid is RV&O voornemens om 10 half-vrijstaande nieuwbouw woningen te ontwikkelen. 

Soest - Clemensstraat 

In het Soesterveen gelegen tussen de Boerenstreek en Overhees ligt binnen de rode contour een mogelijk ontwikkelingsgebied voor nieuwbouw. Het plangebied biedt ruimte voor seniorenwoningen, starterswoningen en eengezinswoningen. 

 

Vlaardingen - Zuidbuurt 

In een prachtig natuurlandschap midden tussen de weilanden worden drie bouwkavels gecreĂ«erd, geschikt voor de bouw van drie vrijstaande villa's. 

Soest - Laanstraat 

Centraal in Soest aan een doorgaande weg werkt RV&O aan een project voor herontwikkeling van kantoor/bedrijfsruimte naar een nieuwbouw appartementencomplex.