Projecten

Hilversum - Kleine Drift 

Centraal in Hilversum nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O twee half-vrijstaande villa's met garage en parkeren op eigen terrein. 

Soest - Hartenvijf

Aan de Nieuwstraat ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. Alle voldoen uiteraard aan de hedendaagse wooneisen en worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Een unieke kans om midden in Soest, in een reeds bestaande woonwijk nabij voorzieningen, een bijzondere nieuwbouwwoning te bemachtigen!

Soest - Laanstraat 

Centraal in Soest aan een doorgaande weg werkt RV&O aan een project voor herontwikkeling van kantoor/bedrijfsruimte naar een nieuwbouw appartementencomplex. 

Vlaardingen - Zuidbuurt 

In een prachtig natuurlandschap midden tussen de weilanden worden drie bouwkavels gecreĆ«erd, geschikt voor de bouw van drie vrijstaande villa's. 

Soest - Ferdinand Huycklaan 

In het groene en centrale Soest-Zuid is RV&O voornemens om 10 half-vrijstaande woningen te ontwikkelen. 

Soest - Clemensstraat 

In het Soesterveen gelegen tussen de Boerenstreek en Overhees gaat RV&O twaalf woningen ontwikkelen aan de Clemensstraat.

Soest - Weegbreestraat 'Pakhuis Victoria'

RV&O is voornemens om 34 appartementen met lift te ontwikkelen aan de Weegbreestraat. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte!

Soest - Spoorstraat - Emmahof

Midden in het centrum van Soestdijk op loopafstand van de bekende Van Weedestraat en openbaar vervoer gaat RV&O een nieuwbouwplan ontwikkelen op de hoek van de Spoorstraat en de Prins Bernhardlaan. 

Soest - Heeren van Beaufort 

Slechts 2 kavels nog beschikbaar!

Bouw is gestart.

Utrecht - Operettehof

Schitterend nieuwbouwproject in Terwijde; 6 vrijstaande villa's en twee half-vrijstaande villa's. Riante woningen met een robuust jaren '30 ontwerp.

Soest - Beukenhof 

In een bestaande woonwijk midden in Soest ontwikkelt RV&O een kleinschalig nieuwbouwproject met eengezinswoningen. Het ontwerp is karakteristiek vooroorlogs met prachtige kopgevels, erkers en overstekken.

Soest - HeezerEngh

Opgeleverd.

 

  • Soest - Lange Brinkweg

  • Opgeleverd.

Oude Wetering - Zuidschans

Direct aan het Braassemermeer gelegen is Oude Wetering een ideale woonbestemming voor watersportliefhebbers.
Midden in het merengebied van het Groene Hart is recreatie altijd binnen handbereik terwijl werk en voorzieningen,
zoals winkels en scholen, dichtbij zijn. 

Oude Wetering - Plantage 80

Opgeleverd.

Hilversum - De Boerderij 1788

Opgeleverd.