Bovenkarspel - Multi Space

Centraal gelegen aan de buitenrand van een relatief klein bedrijventerrein in Bovenkarspel wordt een multifunctioneel bedrijvencomplex met 17 nieuwe, representatieve bedrijfsunits gerealiseerd.

Soest - Albert Cuyplaan 

RV&O is voornemens de voormalige locatie van The Party Factory en het naastgelegen onbebouwde terrein aan de Albert Cuyplaan in Soest te herontwikkelen met woningbouw.

Nieuwegein - Havenkwartier Rijnhuizen  

Havenkwartier ligt aan het Merwede kanaal in het zuiden van Rijhuizen. Het plangebied is momenteel grotendeels braakliggend waarop ook enkele oude opstallen zijn gevestigd.

Uithoorn - Koningin Julianalaan  

Aan de Koningin Julianalaan in het dorpscentrum van Uithoorn is RV&O voornemens om het pand van partycentrum The Party Factory te transformeren naar woningen.

Baarn - Zandvoortweg 

Aan de Zandvoortweg in Baarn is RV&O in samenwerking met Becker Vastgoed voornemens 2 vrijstaande woningen te ontwikkelen.

Soest - Kerkstraat 85/87

Aan de Kerkstraat in Soest ontwikkelt RV&O twee appartementengebouwen met in totaal 31 appartementen. Met uitzondering van de kantoorvilla aan de Kerkstraat 87 wordt alle bebouwing in het plangebied gesloopt. 

Subcategorieƫn