Soest - Lange Brinkweg

Aan de Lange Brinkweg in Soest wordt een winkel herontwikkeld door RV&O. Architectenbureau OOK heeft een ontwerp gemaakt met respect voor de omgeving door het gebruik van natuurlijke materialen. 

Zeist - Johan van Oldenbarneveltlaan

RV&O is voornemens om aan de Johan van Oldenbarneveltlaan in Zeist een nieuwbouw appartementengebouw te realiseren. 

Vianen - Voorstraat

Een van ons recente ontwikkelingen is het ambitieuze project aan de Voorstraat in Vianen bestaande uit 18 appartementen en 2 winkelruimtes.. 

Koog aan de Zaan - vier gezinswoningen

Aan de Emmastraat in Koog aan Zaan is RV&O voornemens de bestaande bedrijfshal te vervangen voor 4 gezinswoningen. 

Landsmeer - 't Land van Beek

RV&O realiseert aan de Van Beekstraat in Landsmeer 2 ruime villa’s. De villa’s hebben verschillende gevels, maar zijn qua indeling identiek. 

Soest - Lange Brinkweg

In het centrum van Soest nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O 10 seniorenwoningen. 

Soest - Heeren van Beaufort 

Bouw gestart, de eerste woningen zijn opgeleverd.

Soest - Hartenvijf

De bouw is gestart en alle woningen zijn verkocht! Aan de Nieuwstraat ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. 

Soest - Emmahof Soestdijk

Midden in het centrum van Soestdijk op loopafstand van de bekende Van Weedestraat en openbaar vervoer gaat RV&O een nieuwbouwplan ontwikkelen op de hoek van de Spoorstraat en de Prins Bernhardlaan. 

Kleine Drift Nu te koop

Hilversum - Kleine Drift

Centraal in Hilversum nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O twee half-vrijstaande villa's met garage en parkeren op eigen terrein. 

Beukenzicht Nu te koop

Soest - Beukenzicht

Midden in Soest aan de Beukenlaan ontwikkelt RV&O een unieke vrijstaande levensloopbestendige woning. 

Grootebroek - Nijverheidsweg

Aan de Nijverheidsweg in Grootebroek, nabij het centrum en uitstekend bereikbaar via de recent verbrede N23 Westfrisia weg ontwikkelt RV&O 21 nieuwbouw bedrijfsunits. Start bouw 1e/2e kwartaal 2020! 

Pakhuis Victoria V2

Soest - Weegbreestraat 'Pakhuis Victoria'

RV&O is voornemens om 34 appartementen met lift te ontwikkelen aan de Weegbreestraat. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte!

Huis ter Heide

Aan de zuidkant van Huis ter Heide (Utrecht) gaat RV&O een gebied transformeren naar woningbouw. Er zal een gemêleerd woningaanbod komen van ongeveer 80 tot 90 woningen.

Luchtfoto plangebied tbv website

Ouderkerk aan de Amstel - Holendrechterweg

In deze prachige omgeving gaat RV&O een nieuwbouwproject van 19 woningen realiseren. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Hagestein - Achterweg

In dit prachige landelijke gebied is RV&O in samenwerking met Bladt Wonen bezig met de realisatie van een nieuwbouwproject van 14 appartementen en een fraaie twee-onder-een-kap- woning.