Hagestein - Boerderij 1874 

Op de hoek van de Engweg – Achterweg op de plek van de oude boerderij verrijst een nieuwe boerderij. In deze boerderij zullen appartementen gerealiseerd worden met verschillende afmetingen. 

Soest - Kerkstraat 85/87

Aan de Kerkstraat in Soest ontwikkelt RV&O twee appartementengebouwen met in totaal 31 appartementen. Met uitzondering van de kantoorvilla aan de Kerkstraat 87 wordt alle bebouwing in het plangebied gesloopt. 

Koog aan de Zaan - Zuiderkwartier 

Midden in de gewilde bloemenbuurt van Koog aan de Zaan wordt een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld met vier eengezinswoningen: Zuiderkwartier. Meer informatie over dit plan is te vinden op projectwebsite.  

Vlaardingen - Erf van Zuiden

Landelijk wonen in Vlaardingen: 5 vrijstaande villa’s en twee 2-onder-1-kapwoningen aan een boerenerf. Binnenkort start de verkoop! Voor meer informatie: www.erfvanzuiden.nl

Hilversum - Kleine Drift

Centraal in Hilversum nabij winkels en openbaar vervoer ontwikkelt RV&O twee half-vrijstaande villa's met garage en parkeren op eigen terrein. 

Grootebroek - Multi Space

Nog twee units te koop: Kiezen voor Multi Space aan de Nijverheidsweg in Grootebroek is kiezen voor een werkomgeving met professionele uitstraling!