Soest - Appartementen Pakhuis Victoria

Pakhuis Victoria is een energiezuinig appartementencomplex centraal gelegen in Soest. De appartementen hebben alle gemakken die horen bij een nieuwbouwappartement, zoals een eigen lucht-water warmtepomp en een PVC-vloer met vloerverwarming.

Soest - Appartement Soesterbergsestraat 49a

Ideale woning voor 3 vrienden of vriendinnen!Gelegen aan het winkelcentrum 'Hartje Zuid' ligt deze riante bovenwoning met 4 kamers en een dakterras met zuidoostelijke ligging.

Soest - Penthouses Pakhuis Victoria

De penthouses van het prachtige appartementencomplex aan de Weegbreestraat zijn riant in afmeting en kennen een luxe afwerking. De penthouses hebben alle gemakken die horen bij nieuwbouw, zoals een eigen lucht-water warmtepomp en een PVC-vloer met vloerverwarming.

Soest - Tussenwoning Hof van Zoys

Nieuwbouw tussenwoning te huur op prominente locatie in Soest. Het Hof van Zoys nieuwbouw project bevindt zich aan de rand van Soest, uitkijkend over het polderlandschap met tal van voorzieningen binnen handbereik.

Soest - Dorresteinweg 

Aan de rand van bedrijventerrein De Grachten aan de Dorresteinweg 70 in Soest worden 10 moderne bedrijfsunits met parkeerplaatsen gerealiseerd.