Soest - Dorresteinweg

Aan de rand van bedrijventerrein De Grachten aan de Dorresteinweg 70 in Soest worden 10 moderne bedrijfsunits met parkeerplaatsen gerealiseerd.
De units zijn van een hoogwaardig afwerkingsniveau en door de fraaie architectuur krijgt het complex een moderne, professionele uitstraling. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van 86 m² verdeeld over twee bouwlagen en zijn uitermate geschikt voor kleine of startende ondernemers. De begane grond kan worden gebruikt als bedrijfshal en de verdieping kan ingericht worden als kantoor. Het bestemmingsplan biedt op deze locatie (bedrijven in de categorieën 1 tot en met 2 van de Lijst met bedrijfsactiviteiten) een verscheidenheid aan mogelijkheden voor ondernemingen die productie en/of opslagruimte nodig hebben. Eventueel gecombineerd met showroom of kantoor op de eerste verdieping. De bedrijfsunits worden casco opgeleverd met geïsoleerde hoge elektrische overheaddeur met aparte loopdeur en zijn verder naar eigen wens in te delen.

Locatie

Het complex ligt aan de rand van bedrijventerrein De Grachten in Soest, nabij de op- en afritten van de A1 en A27. Steden zoals Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere zijn hierdoor uitstekend bereikbaar. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. Het complex wordt gunstig gesitueerd op een royaal perceel waardoor er veel ruimte is om te manouveren, te laden en te lossen. Verder worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Specificaties
Gebruiksoppervlakte begane grond: 43m2
Gebruiksoppervlakte eerste verdieping: 43m2
Vrije hoogte begane grond: 4,1 m1
Vrije hoogte verdieping: 2,5 m1
Draagkracht begane grond: 1500 kg/m2
Draagkracht verdiepingsvloer: 300 kg/m2


Interesse?
Heeft u interesse in één van de bedrijfsunits, dan is het goed om dit al vroeg kenbaar te maken. Door uw contactgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen wij u als eerste op de hoogte brengen van de verkoopstartdatum. Vanzelfsprekend is uw registratie als belangstellende geheel vrijblijvend en zullen we zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Aanzicht

 

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling

Architect
LM Design

Aannemingsbedrijf 
Bouwbedrijf M. Westerveld