Pakhuis Victoria is een energiezuinig appartementencomplex centraal gelegen in Soest. De appartementen hebben alle gemakken die horen bij een nieuwbouwappartement, zoals een eigen lucht-water warmtepomp en een PVC-vloer met vloerverwarming. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen die over de appartementen worden verdeeld. Als huurder profiteert u hierdoor van lagere energielasten!

Het stoere gebouw met de uitstraling van een pakhuis is aan de Weegbreestraat gelegen en bestaat uit 34 appartementen verdeeld over de begane grond en 4 verdiepingen. Op de begane grond worden in totaal 5 appartementen gecre?erd met tuin, op verdieping één tot en met drie in totaal acht appartementen met balkon. De penthouses op de vierde en hoogste woonlaag zijn riant qua afmeting en beschikken over een ruim dakterras met heerlijke zonligging.
Ieder appartement krijgt een Bruynzeelkeuken voorzien van spoelbak met mengkraan, keramische kookplaat, afzuigkap, geïntegreerde vaatwasser en inbouwkoelkast met vriesvak. De badkamer beschikt over een badmeubel met spiegel en ledverlichting, glazen douchewand met doucheset en thermostaatkraan. Het toilet bestaat uit een Geberit wandcloset met wit bedieningspaneel en fontein met toiletkraan. De overige ruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn de wanden alvast gestuukt en kunnen direct voorzien worden van sauswerk of behang.
Het appartementencomplex heeft een liftinstallatie en trappenhuis. Per appartement één parkeerplaats en een eigen berging (inpandig op de verdieping of separaat op de begane grond). Een video intercom zorgt voor een extra veilig gevoel.

Ligging en bereikbaarheid
Het appartementencomplex heeft een centrale ligging. Op steenworpafstand vindt u alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentrum Overhees, winkelcentrum Smitshof en winkelcentrum Soest-Zuid met supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en eetgelegenheden.

Een uitstekende bereikbaarheid door middel van het nabijgelegen NS-station en diverse uitvalswegen naar de A1, A27 en de A28. Ook bevinden zich diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Soester Duinen, De Zoom, de rivier de Eem en de Baarnse bossen.

 

 Pakhuis Victoria2

 

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling
Architect
Architectenbureau Goran Zivkovic 
Aannemingsbedrijf 
Ruitenberg Bouw B.V.
Opgeleverd
 

Soest - Weegbreestraat - Pakhuis Victoria - Projectontwikkeling - Huurwoningen - Soest