Aan de Weegbreestraat in Soest realiseert RV&O een bijzonder appartementencomplex met in totaal 34 appartementen. Het complex is verdeeld over de begane grond en vier woonlagen. De begane grond appartementen beschikken over een eigen entree en tuin. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen berging en parkeerplaats. Tevens is er voor bezoekers voldoende parkeerruimte.

Pakhuis Victoria

Het gebouw doet haar naam eer aan. De stoere uitstraling van een pakhuis met opvallend metselwerk en contrasterende banden maakt dit complex tot een echte eyecatcher. Op de begane grond worden in totaal 5 appartementen gecreëerd met tuin, op verdieping één tot en met drie in totaal acht appartementen met balkon . De penthouses op de vierde en hoogste woonlaag zijn riant qua afmeting en beschikken over een ruim dakterras met heerlijke zonligging.
Huurprijzen verwacht vanaf € 875,- per maand exclusief water en elektra. Oplevering verwacht Q1 2022.

Voorzieningen
Het appartementencomplex wordt voorzien van een liftinstallatie en trappenhuis. Per appartement één parkeerplaats en een eigen berging (inpandig op de verdieping of separaat op de begane grond). Een video intercom zorgt voor een extra veilig gevoel. Op loopafstand winkels (AH en Lidl) en een drogisterij.

Afwerkingsniveau
Het afwerkingsniveau van de appartementen is hoogwaardig te noemen; de appartementen worden standaard voorzien van een hedendaagse keukeninrichting (keramisch koken) en een moderne badkamer met wastafel en inloopdouche. De appartementen worden gasloos gebouwd en zijn daarmee klaar voor de toekomst. Ieder appartement beschikt over een eigen warmtepomp en meterkast. 

Heeft u belangstelling? schrijf u dan alvast in via onderstaande inschrijfbutton en ontvang binnenkort alle verhuurdocumentatie.

 

 Pakhuis Victoria2

 

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling
Architect
Architectenbureau Goran Zivkovic 
Aannemingsbedrijf 
Ruitenberg Bouw B.V.
Verwachte oplevering
Q1 - 2022

 

Soest - Weegbreestraat - Pakhuis Victoria - Projectontwikkeling - Huurwoningen - Soest