Soest - Hartenvijf

Aan de Nieuwstraat ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. Allen voldoen uiteraard aan de hedendaagse wooneisen en worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Een unieke kans om midden in Soest in een reeds bestaande woonwijk nabij voorzieningen een bijzondere nieuwbouwwoning te bemachtigen!

Architect Kees Kat heeft met het ontwerp goed gekeken naar de omgeving en is tot een karakteristiek jaren ’30 ontwerp gekomen met een prachtige dak overstek, erker, bloemkozijn en authentiek metselwerk met een mooie donkerrode handvorm baksteen.

De half-vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden voor de vrijstaande woningen. Het is mogelijk om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.  De kavels zijn ruim en variëren van 250 – 546 m².

Op het terrein staan vier monumentale bomen welke behouden zullen blijven. Dit geeft al meteen een bewoond gevoel. Aan groen geen gebrek!

Dit kleinschalige project omvat slechts vijf woningen en wordt ontsloten via de Nieuwstraat en de Mezenhof. Doordat de nieuw aan te leggen weg alleen gebruikt zal worden voor bestemmingsverkeer bent u verzekerd van een rustig straatbeeld. 

 

Projectontwikkelaar

Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling

Architect

Kat Architecten Sneek 

Aannemingsbedrijf 

Friso Bouwgroep BV

Opgeleverd

Soest - Nieuwstraat - HartenvijfSoest - Projectontwikkeling - Nieuwbouw Soest

 

nieuwbouwhuis nieuwstraat

nieuwbouwproject nieuwstraat

 

nieuwbouwhuis nieuwstraat 

vogelvlucht Hartenvijf klein nieuwbouwproject nieuwstraat