Wonen midden in Soest nabij bossen, winkels en scholen en toch in een compleet nieuwe woning? U heeft geen zin in een jarenlange verbouwing maar bent op zoek naar een goed geïsoleerde (gezins-)woning met de inrichting compleet naar eigen smaak? Dit is nu mogelijk!

RV&O ontwikkelt dit zeer kleinschalige nieuwbouwproject midden in een bestaande woonomgeving van Soest. En niet de minste omgeving; de Insingerstraat ligt tegen de wijk Soest-Zuid aan en wordt begrensd door de Wieksloterweg en de bossen van Pijnenburg en Op Hees.

Er worden slechts vier vrijstaande villa’s gebouwd, met elk hun eigen karakteristieke ontwerp en gevelkleur. Het klassieke jaren ’30 ontwerp is niet standaard, maar getuigt van klasse; prachtige overstekken, luifels, erkers,  grote raampartijen met roedeverdeling en luiken. Een straatbeeld van klassieke allure en niet dertien-in-een-dozijn.

De leefruimte is zeer geschikt voor gezinnen met o.a. minimaal 4 (slaap)kamers, een garage (mogelijk van binnenuit bereikbaar) een heerlijke vrije tuin en een rustige straat met slechts  bestemmingsverkeer. Parkeren uiteraard op eigen terrein. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig én de woningen kunnen worden uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. 

 

Projectontwikkelaar

Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling

Architect

De Wolff & Partners

Aannemingsbedrijf 

Aannemingsbedrijf Kuin BV

Opgeleverd juli 2018