Soest - Laanstraat 

RV&O is voornemens hier circa 66 nieuwbouw zorgwoningen voor ouderen te realiseren. In het gebouw is ook ruimte voor zorg gerelateerde bedrijven en/of instanties.
 
Samen met FTCC Zorg staan wij voor u klaar
FTCC Zorg is een professionele zorgaanieder. In Soest en nabije omgeving leveren zij hoogwaardige zorg en service, als thuis wonen niet meer gaat. FTCC Zorg biedt een (beschermde) woonomgeving voor ouderen met een vorm van geheugenverlies. Wij geven verzorging, verpleging en begeleiding die past bij uw persooonlijke behoefte en situatie.
Ouderen die zorg nodig hebben moeten de regie over hun eigen leven behouden. De praktijk laat zien dat het ontbreken van regie, onzeker en kwetsbaar kan maken. Een beroep moeten doen op anderen is hierbij een vervelende bijkomstigheid. Ouderen die zorg nodig hebben, zoeken naar een evenwicht in hun leven. Vaak is een oudere of zijn/haar familie op zoek naar het opnieuw inrichten van het leven waarbij normen en waarden een zeer belangrijke plaats innemen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.ftcczorg.nl of bel 035 - 30 30 932.
 

Luchtfoto website

 

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling

Architect
Goran Zivkovic

Aannemingsbedrijf 
nog niet bekend

Verwachte oplevering
Nog niet bekend

 

Soest - zorghuis - zorgwoningen - 24-uurszorg - nieuwbouw