Binnen de Veste is wonen in een monumentaal gebouw waar historie en hedendaagse comfort samenkomen. Een stijlvolle woonplek in het centrum van Vianen. Hier woon, werk en leef je te midden van gezellige straatjes, leuke winkeltjes en culinaire horecagelegenheden.

  • In het project Binnen de Veste komen in totaal 4 appartementen waarvan 2 tweekamerappartementen en 2 driekamerappartementen. Op de begane grond is plek voor twee winkels, van delicatessenzaak tot kledingboetiek. Interesse in een van de commerciële ruimtes? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

 Van Beekstraat


Vianen
Vianen is rijk aan historie, maar alles behalve ouderwets. De stad is levendig en altijd in beweging. Met een rijk aanbod aan winkels, speciaalzaken, restaurant en gezellige terrassen. Maar ook andere voorzieningen zoals scholen, zorginstellingen en sportclubs vind je allemaal in Vianen.

Bereikbaarheid

Vianen heeft een enorm gunstige ligging tussen de A2 en A27, hierdoor sta je binnen 25 minuten in Utrecht Centrum of Den Bosch. Aan de rand van het centrum zijn grote parkeerterreinen waar je onbeperkt en gratis kunt parkeren. Busstation de Lekbrug ligt op tien minuten lopen van het stadscentrum. Hier stoppen diverse bussen richting Den Bosch en Utrecht.

Wonen in Binnen de Veste
Als je interesse hebt in de appartementen van Binnen de Veste – Vianen, is het goed om dit al vroeg kenbaar te maken. Door je contactgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen wij je als eerste op de hoogte bregen van de verkoopstartdatum. Vanzelfsprekend is je registratie als belangstellende geheel vrijblijvend en zullen we zorgvuldig met je gegevens omgaan.


Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling i.s.m. Bladt Wonen

Architect
Roozendaal Architect

Aannemingsbedrijf 
Weever Bouw

Verwachte oplevering
Nog niet bekend

Vianen -  appartementen - 2 winkelruimtes - centrum