Oude Wetering - Zuidschans

Heerlijk wonen in een waterrijke omgeving

Direct aan het Braassemermeer gelegen in Oude Wetering een ideale woonbestemming voor watersportliefhebbers. Midden in het merengebied van het Groene Hart is recreatie altijd binnen handbereik terwijl werk en voorzieningen zoals winkels en scholen, dichtbij zijn. Oorspronkelijk is Oude Wetering de naam van het kanaal waaraan het dorp ligt. Dit water verbindt het Braassemermeer met de Ringvaart van het Haarlemmermeer. Daarmee is een directe waterweg naar onder andere de Kagerplassen, de Westeinderplassen en (iets verder) de grachten van Amsterdam. Mogelijkheden genoeg voor elke vorm van waterrecreatie. Niet verwonderlijk dan ook dat in het dorp veel draait om de watersport. Daarbij spelen de diverse jachthaven een belangrijke rol met het bieden van ligplaatsen voor particuliere bootbezitters.

Locatie
Wonen in de drukke randstad temidden van de landelijk rust? Dat lijkt een onvermijdelijke keuze. Toch kan het anders, zo laat Oude Wetering zien. Enerzijds ligt het dorp middenin de randstad; Leiden, Amsterdam en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken, anderzijds maakt Oude Wetering deel uit van het Groene Hart en het Hollandse plassengebied. Hier treft u gezellige dorpskernen, uitgestrekte weilanden, plassen, meren en Hollandse luchten.

Zuidschans website

Twee-onder-een-kapwoningen

De woningen hebben een traditionele uitstraling en worden gekenmerkt door een rijke detaillering. Denk hierbij aan stijlvol metselwerk, mooi vormgegeven daklijsten en karakteristieke bloemkozijen. De royale openslaande deuren naar de tuin en grote raampartijen zorgen voor heerlijk veel daglicht.
De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant, waar u vanaf de hal de woonkamer betreedt. De royale woonkamer en leefkeuken kunt u helemaal naar eigen smaak indelen. Openslaande deuren geven toegang tot een fijne zonnige tuin met aan de achterzijde een watertje welke toegang tot de polder. U kunt hier heerlijk varen, kanoën en suppen. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers gesitueerd, alsmede de badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping biedt meer dan voldoende ruimte om extra kamers en/of een tweede badkamer te creëren. Tevens zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droger en technische voorzieningen.
Tot slot hebben de woningen een eigen oprit met parkeerruimte voor minimaal twee auto’s. De linker woning heeft daarnaast een aangebouwde garage. Uiteraard zijn de woningen goed geïsoleerd, gasloos, voorzien van warmtepomp, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Hier woont u comfortabel!

Kenmerken linker woning
Kaveloppervlakte circa 335 m² • Woonoppervlakte circa 166 m² • Karakteristieke zijentree naar hal met garderobe ruimte • Royale living en woonkeuken met openslaande deuren naar terras • Drie (slaap)kamers • Luxe badkamer met toilet • Comfortabele vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping • Energiezuinige, gasloze woning uitgerust met warmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken rechter woning
Kaveloppervlakte circa 235 m² • Woonoppervlakte circa 150 m² • Karakteristieke zijentree naar hal met garderobe ruimte • Royale living en woonkeuken met openslaande deuren naar terras • Drie (slaap)kamers • Luxe badkamer met toilet • Comfortabele vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping • Energiezuinige, gasloze woning uitgerust met warmtepomp en zonnepanelen.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de twee-onder-een-kapwoningen, dan is het goed om dit al vroeg kenbaar te maken. Door uw contactgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen wij u als eerste op de hoogte brengen van de verkoopstartdatum. Vanzelfsprekend is uw registratie als belangstellende geheel vrijblijvend en zullen we zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

  

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling

Architect
Kat Architecten BV

Aannemingsbedrijf 
Thuis in Bouwen