De penthouses van het prachtige appartementencomplex aan de Weegbreestraat zijn riant in afmeting en kennen een luxe afwerking. De penthouses hebben alle gemakken die horen bij nieuwbouw, zoals een eigen lucht-water warmtepomp en een PVC-vloer met vloerverwarming. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen die over de appartementen worden verdeeld. Als huurder profiteert u hierdoor van lagere energielasten!

Het ruime dakterras is voorzien van draintegels en stalen balustrades met een stoere uitstraling en heeft een heerlijke ligging ten opzichte van de zon. Het penthouse wordt voorzien van een luxe Bruynzeelkeuken voorzien van spoelbak met mengkraan, keramische kookplaat, afzuigkap, oven met magnetronfunctie, ge?ntegreerde vaatwasser en inbouwkoelkast met vriesvak. De badkamer beschikt over een badmeubel met spiegel en ledverlichting, glazen douchewand met doucheset en thermostaatkraan. Het toilet bestaat uit een Geberit wandcloset met wit bedieningspaneel en fontein met toiletkraan. De overige ruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn de wanden alvast gestuukt en kunnen direct voorzien worden van sauswerk of behang.
Het appartementencomplex heeft een liftinstallatie en trappenhuis. Elk van de penthouses krijgt eenn parkeerplaats en een eigen berging. Een video intercom zorgt voor een extra veilig gevoel. 

Ligging en bereikbaarheid
Het appartementencomplex heeft een centrale ligging. Op steenworpafstand vindt u alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentrum Overhees, winkelcentrum Smitshof en winkelcentrum Soest-Zuid met supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en eetgelegenheden. Een uitstekende bereikbaarheid door middel van het nabijgelegen NS-station en diverse uitvalswegen naar de A1, A27 en de A28. Ook bevinden zich diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Soester Duinen, De Zoom, de rivier de Eem en de Baarnse bossen.


Huurprijs: € 1535,- per maand excl. water en elektra.

Heeft u belangstelling? schrijf u dan in via onderstaande inschrijfbutton en ontvang alle verhuurdocumentatie.

 

 Pakhuis Victoria2

 

Projectontwikkelaar
Rademaker Vastgoed & Ontwikkeling
Architect
Architectenbureau Goran Zivkovic 
Aannemingsbedrijf 
Ruitenberg Bouw B.V.
Verwachte oplevering
Q3 - 2022

 

Soest - Weegbreestraat - Pakhuis Victoria - Projectontwikkeling - Huurwoningen - Soest